Familie zoekt getuigen van ongeval op Jutfaseweg: 'Willen graag ontbrekende details weten'

© RTV Utrecht
UTRECHT - Wie heeft er gisteren een ongeluk zien gebeuren op de Jutfaseweg in Utrecht? Kort na 16.00 uur werd daar, ter hoogte van de Socratesbrug, een fietser aangereden door een automobilist. Hij ligt op dit moment op de intensive care. Er is nog veel onduidelijk over de toedracht van het ongeval. "We willen graag de ontbrekende delen van het verhaal inkleuren", laat Marlijn van der Bok, zus van het slachtoffer weten.
Het is geen sensatieverhaal, benadrukt Marlijn voor de duidelijkheid. "De automobilist is niet doorgereden, maar ligt zelf ook in het ziekenhuis. Ze kreeg in de ambulance een toeval en we vermoeden dat ze achter het stuur ook al onwel is geworden. Maar dat weten we dus niet."
Want er is nog veel onduidelijk over wat er nu precies voorgevallen is. "Omdat mijn broer er zeer slecht bij ligt, zou het wel eens gedoe kunnen worden met de verzekering, en daarom kregen we de tip om getuigen te zoeken. Zodat die verklaringen alsnog kunnen worden opgenomen in het politierapport."
Wie meer weet, kan Marlijn een berichtje sturen via Twitter of mailen naar aanrijding.Reinout@gmail.com. "Het is 'gewoon' een treurig ongeluk waar twee verliezers zijn en we graag getuigen zouden spreken, zodat we de ontbrekende delen van het verhaal kunnen inkleuren", aldus Marlijn.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.