Mysterieuze stapel televisies op de Kanaalweg in Utrecht

© Luuk de Leest
UTRECHT - Wie vandaag over de Kanaalweg bij de Muntkade is geweest, zal gek hebben opgekeken. Daar staat al de hele middag een stapel gloednieuwe televisies.
Luuk de Leest wist ook niet wat hij zag. ''Mijn huisgenoot had ze vanmiddag om één uur al gespot en toen ik ben ik ook snel gaan kijken. Toen ik er net langskwam, stonden ze er nog steeds. Vijftig tv's, sommige nog in de doos, keurig opgestapeld. Precies zoals vanmiddag.''
Volgens Luuk zijn er in de tussentijd twee wijkagenten bij geweest. ''Die hebben er even bij staan kijken, maar zijn toen weer vertrokken. Ze vonden het ook wel best.''
Nader onderzoek heeft inmiddels iets meer licht op de zaak geworpen. Een verslaggever van RTV Utrecht heeft gesproken met twee mannen, die zeggen dat de tv's van hen zijn. Ze zouden er geen opslagruimte voor hebben en een afspraak om de tv's op te halen zou zijn misgelopen.
De mannen zeggen dat er drie tv's verdwenen zijn, maar dat de partij verder met rust is gelaten. De politie kon nog geen reactie op het verhaal geven.
Verderop liggen ook lege tv-dozen
Verderop liggen ook lege tv-dozen © Luuk de Leest

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.