Tv-schotel Bosnische oma moet weg

ZEIST - De televisie betekent alles voor de 89-jarige Savka Pilipovic uit Zeist. Het is de enige binding met haar thuisland. Maar de tv-schotel die dat mogelijk maakt moet weg van de woningcorporatie. Haar zoon Dusan Pilipovic heeft er alles aan gedaan om dat te voorkomen, maar zonder resultaat.
Beluister hieronder de reportages.
Tip via de site:
** Dusan moet die schotel gewoon terugzetten op een tegelvoet en met een platte coaxkabel via een raam of deurkozijn naar binnen laten lopen.Dan kan iedereen hoog en laag springen: er kan niemand iets over zeggen. En dan kan moeders weer tv kijken. Werk het wel netjes af en zet er geen roestige schaal neer. Een zwarte schotel valt doorgaans minder op en ga ook niet te ver over de minimale grootte heen.
** Woningbouw verenigingen moeten niet denken dat wij bewoners alles pikken wat hun zeggen.Van hun mag je niks en andersom moet je alles slikken wat ze zeggen.Ook ik moest mijn antenne verwijderen maar ben naar de rechter gestapt,en heb het aangevochten met sucses.als de schotel maar niet vast aan de woning zat.

Tv-schotel Bosnische oma moet weg
Tv-schotel Bosnische oma moet weg

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.