Twee doden bij motorongeluk Maarssen

MAARSSEN - Twee motorrijders op de Nieuweweg bij Maarssen zijn dinsdagmiddag bij een verkeersongeval om het leven gekomen.
De jonge vrouw en haar bijrijdster gingen door bulten in de weg (door boomwortels) onderuit volgens getuigen. Vervolgens kwamen de twee onder een trekker met aanhangwagen terecht. Een vriend van een van de jonge vrouwen reed achter hen en zag het ongeluk gebeuren.
De bestuurster van de motor overleed ter plaatse. De bijrijdster is met zware verwondingen naar het VU ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Daar overleed ze later op de avond. Een traumaheli kwam ter plaatse om bijstand te verlenen.
Door het slechte wegdek is al eerder een ongeluk gebeurd op de Nieuweweg.
Meer over het dodelijk ongeluk in de ochtendbulletins van U Vandaag om 07.00 uur en 08.00 uur.
Berichten via website:
Langs deze weg willen wij alle direct betrokkenen van deze 2 mensen heel veel kracht en sterkte toewensen bij dit verlies. Hiervoor is geen enkel woord van troost te bedenken.
Hier wordt maar weer eens bewezen dat er eerst iets vreselijks moet gebeuren voordat men maatregelen gaat nemen. Doe in godsnaam iets aan deze weg, aldus Ad Hopman en Anne Moen
** Heel tragisch. Rijdt hier elke dag en verafschuw die bulten al heel lang. Het is bij elke instantie al heel lang bekend hoe gevaarlijk die dingen zijn. Zeer jammer dat dit heeft moeten gebeuren, \'t had voorkomen kunnen worden, aldus M. Koops.
** Heel veel sterkte voor de familie toegwenst hier zijn geen woorden voor, aldus Jose

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.