RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Koelingstip voor de hittegolf: kerken kijken én luisteren


UTRECHT - Wie deze warme dagen wat verkoeling zoekt, kan terecht in de kerken in Utrecht. Ook niet-gelovigen zijn daar welkom bij een reeks gratis concerten in één van de twaalf kerken in de Utrechtse binnenstad.

Al tientallen jaren bestaat het evenement Kerken Kijken, waarbij de religieuze gebouwen de deuren openen voor geïnteresseerden. Sinds drie jaar is daar ook Kerken Luisteren bijgekomen: musici uit binnen- en buitenland verzorgen optredens voor de liefhebbers.

Verkoeling bij kerken kijken en luisteren


Zo is aanstaande woensdag in de Sint Willibrordkerk in de Minrebroederstraat een gratis orgelconcert van Dick van Dijk. Volgende week in de Lutherse kerk staat jazz en rock-'n-roll-trio 'de Gasten'. De organisatie heeft een vrij divers aanbod van soorten muziek geprogrammeerd dor de hele stad.

Kerken Kijken en Luisteren is nog tot 12 september. Kijk hier op de website voor welke gratis concert waar te zien zijn.

 In de kerken in de binnenstad van Utrecht worden concerten gegeven In de kerken in de binnenstad van Utrecht worden concerten gegeven | Foto: RTV Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -