RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bewoners mogen appartement niet meer in na uitslaande brand aan Het Rond in Houten

1/2
HOUTEN - In een filiaal van Domino's Pizza in winkelcentrum Het Rond in Houten heeft vanmiddag een grote uitslaande brand gewoed. Die ontstond rond 14.20 uur toen een scooter in vlammen vloog. De brand is vervolgens overgeslagen naar het restaurant.

Na een half uur was de brand grotendeels geblust, wel was er toen nog veel rookontwikkeling. Inmiddels is de brand helemaal uit en zijn de woningen boven het restaurant gecontroleerd.

Bewoners van de negen woningen boven Domino's Pizza kunnen hun appartement voorlopig niet meer in, meldt woordvoerder Jelle Mulder van Veiligheidsregio Utrecht. "Een paar woningen zijn door de brand zelf flink beschadigd. De andere appartementen hebben veel rookschade opgelopen." Samen met Salvage en de verhuurder wordt een tijdelijke oplossing voor de bewoners gezocht.

 De woningen boven de brand raakten beschadigd De woningen boven de brand raakten beschadigd | Foto: Koen Laureij

Onderzoek heeft uitgewezen dat de constructie van het gebouw veilig is. De brandweer zorgt ervoor dat de bewoners van de getroffen appartementen nog enkele dringend noodzakelijke spullen uit hun woning krijgen.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -