Zwaargewonde wielrenster Renswoude werd mogelijk van fiets getrapt door scooterrijders

© Persbureau Heitink / Luke Beens
RENSWOUDE - De politie heeft meer informatie vrijgegeven over het ongeval in Renswoude waarbij een fietsster zwaargewond raakte. Twee mannen op een felblauwe Peugeot-scooter hebben de vrouw mogelijk van de fiets getrapt. Het slachtoffer is nog steeds in levensgevaar.
Zaterdagavond rond 19.45 uur kwam de vrouw ten val op de Utrechtseweg. Vermoedelijk werd ze ingehaald door de scooter, een van de mannen heeft de 41-jarige vrouw toen mogelijk een trap gegeven. Ze is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en verkeert nog steeds in kritieke toestand.
Behalve de mannen op de scooters zoekt de politie ook nog steeds getuigen. Ook mensen die voor of na het ongeluk een blauwe scooter hebben gezien met twee mannen wordt verzocht contact op te nemen. Gisteren maakte de politie nog melding van een zoektocht naar twee scooters en vier mannen. De tweede scooter is in het nieuwe bericht van de politie buiten beschouwing gelaten omdat de politie niet weet of de tweede scooter betrokken is bij het ongeval.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.