RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Joris Linssen en band treden na half jaar voor het eerst weer op

1/3
UTRECHT - Joris Linssen & Caramba organiseren hun eigen mini-festival op Fort aan de Klop bij Utrecht: de Caramba-corona show. Na een half jaar kunnen ze eindelijk weer optreden. "Het was een heel zware tijd, maar wel met mooie lichtpuntjes. Een fan vroeg ons te komen spelen in zijn tuin."

Het evenement valt te omschrijven als vier dagen lang vrolijke theaterconcerten met nieuwe liedjes en gouwe ouwen. Joris en de muzikanten komen samen op het fort om te repeteren. Want dat hebben ze al een tijdje niet meer gedaan. En ze spelen ook nieuwe nummers, die ze nůg beter in de vingers willen krijgen.

De concerten zijn in een grote loods op het fort. Omdat daar nu maar weinig mensen in kunnen, speelt Caramba twee keer per avond. Joris: "Wat iedereen mist, is de Parade in Utrecht en andere festivals die niet doorgaan. Op dit terrein hangt een ontspannen, festival-achtige sfeer. Als je festivals mist, weet je waar je moet zijn."

 Repeteren op Fort aan de Klop Repeteren op Fort aan de Klop | Foto: RTV Utrecht / Nathalie Ringrose

De Caramba-corona show is te zien tot en met dinsdag 18 augustus.

Vanaf zondag 16 augustus is elke week opnieuw de serie "Nieuwe streken van Joris" uit 2019 te zien bij RTV Utrecht. Joris Linssen & Caramba lopen langs de Maas, Waal en Lek en spelen een lied in ruil voor een maaltijd of een slaapplaats.

Joris Linssen & Caramba

Dit verhaal komt uit het programma Route C, het cultuurprogramma van RTV Utrecht. De eerste uitzending is elke zondag rond half negen 's ochtends en het programma wordt daarna ieder uur herhaald.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -