Twee gewonden bij ernstig ongeval in Vinkeveen, verkeer loopt flink vast door afsluiting

VINKEVEEN - Bij een ernstig ongeluk op de Achterbos in Vinkeveen zijn vanmiddag twee mensen gewond geraakt. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden rond 13.30 uur opgeroepen. De straat is afgesloten.
Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. De politie doet nu onderzoek. Wegens de afsluiting van de weg, loopt het verkeer in Vinkeveen flink vast. De weg wordt momenteel als sluiproute gebruikt om de omleiding van de afgesloten N201 te omzeilen.
Volgens een omwonende is er vaker gedoe op de Achterbos. "Automobilisten rijden als gekken in deze straat, zeker met mooi weer. De hele zomer komen er veel mensen met de auto, die dan op de Achterbos parkeren. Daardoor is er te weinig plek voor het verkeer, helemaal omdat het tweerichtingsverkeer is. Eigenlijk hoor ik de hele dag door wel getoeter."
Volgens de omwonende komt daar nog bij dat de Baambrugse Zuwe, een iets verderop gelegen straat, wordt afgesloten voor niet-bewoners als het mooi weer wordt. "Dan moeten de meeste automobilisten dus doorrijden of omkeren op de Achterbos."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.