Hallo allemaal! Mijdrecht opnieuw decor voor Luizenmoederfilm

© NPO3
MIJDRECHT - De Twistvliedschool in Mijdrecht vormt ook het decor voor de film De Luizenmoeder. Eerder werd de serie al in het leegstaande schoolgebouw opgenomen.
De serie over ouders en leraren op een basisschool was een gigantisch succes. De populairste afleveringen zijn in totaal meer dan vijf miljoen keer bekeken. Gemeente De Ronde Venen is dan ook enorm blij dat de makers ook voor de film terugkeren naar Mijdrecht.
"Het is mooi dat de opnamen van deze film in onze gemeente plaatsvinden. Voor veel mensen is het een herkenbare plek. Leuk dat het gebouw en de omgeving het decor vormen in een film en bijzonder dat dat volgend jaar op een groot scherm te zien is in veel Nederlandse bioscopen", zegt wethouder Rein Kroon.
Vanaf 20 augustus beginnen de voorbereidingen om de voormalige school weer 'tot leven te wekken'. De daadwerkelijke opnamen gebeuren in september en oktober. Omwonenden zijn over de opnamen geïnformeerd.
Vrijwel de hele cast uit de serie speelt ook mee in de film. Alleen Diederik Ebbinge, directeur Anton in de serie, heeft voor de film bedankt. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop verschijnt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.