Geen vervolg regiodrama Nachtegaal en Zonen

UTRECHT - RTV Utrecht heeft besloten geen deel twee te maken van het regiodrama Nachtegaal en Zonen. Het tekort aan investeerders is de belangrijkste reden voor deze beslissing.
Deze week werd duidelijk dat de provincie Utrecht geen bijdrage zal leveren aan een vervolg van de serie. Wel wordt deel één van Nachtegaal en Zonen vanaf maandag 11 mei uitgezonden bij de KRO.
Al sinds de start van deel één van het regiodrama is RTV Utrecht druk op zoek geweest naar investeerders voor een volgend deel. Helaas is dit met de kredietcrisis geen gemakkelijke taak. Vandaar dat er besloten is om geen deel twee van de serie te maken.
"Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van de Nachtegaaltjes. Net als veel inwoners van de provincie Utrecht heb ik van ze genoten. Ik hoop dat we in de toekomst wel weer een echte Utrechtse serie op RTV Utrecht kunnen uitzenden". aldus Paul van der Lugt, directeur van RTV Utrecht.
Vanaf maandag 11 mei is Nachtegaal en Zonen iedere werkdag te zien om 18.55 uur bij de KRO.
Binnengekomen bericht van Nietveld:
Zo'n grote stad die geen sponsors kan vinden echt heeeel jammer. Ik vond het geweldig en de bewoners van ons bejaardenhuis ook lekker ouderwets utrechs praten maar nu heb je nog alleen Tineke Schouten. Ik hoop dat als er ooit wel geld voor is dat jullie doorgaan met de serie. Twents is ook een leuke serie hoor maar Nachtegaal en Zonen was leuker om te horen.
Binnengekomen bericht van Sebastiaan de Groot:
Jammer dat de serie Nachtegaal en Zonen niet doorgaat omdat er te weinig geld voor is. Ik vind het ook jammer dat er geen Utregs op radio en tv wordt gesproken. Ik vind de serie Van jonge Leu en Oale Grond ook leuk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.