RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Nieuwegeiner zwaargewond na verkeersruzie, politie zoekt Franse verdachte

NIEUWEGEIN - Een man uit Nieuwegein is gisteravond zwaargewond geraakt bij een verkeersruzie langs de A16 bij Breda. Het 48-jarige slachtoffer werd bewusteloos en met een opgezwollen gezicht naast zijn auto gevonden. Ook miste hij enkele tanden.

De politie denkt dat een Franse automobilist verantwoordelijk is voor de mishandeling. Ook zou hij de telefoon van het slachtoffer meegenomen hebben. Op dit moment zijn de verdachte en zijn auto met Frans kenteken nog spoorloos.

Inhaalactie
Het slachtoffer reed op de A58 op de linkerrijstrook, toen de auto van de Fransman meerdere keren knipperde met zijn koplampen omdat hij wilde passeren. Bij die inhaalactie werd het linker achterwiel van de 48-jarige Nieuwegeiner aangetikt.

Vervolgens sloegen beide automobilisten af bij knooppunt Galder naar de A16 richting Rotterdam. Ze stopten op de vluchtstrook, ter hoogte van de afslag Breda/Rijsbergen, en toen liep het al snel uit de hand.

Volgens het slachtoffer schold de Franse bestuurder hem luidkeels in het Engels en Frans uit. Meer dan dat kan hij zich op dit moment niet herinneren.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -