Kort nieuws: Man fietst prikkeldraad in

REGIO - In Bunnik is een man gewond geraakt bij een ongeluk. De man was met zijn fiets in het prikkeldraad langs de Rijnsbruggeweg gekomen. Omdat het donker was, duurde het een tijdje voor hij ontdekt werd. Toen de ambulance kwam, voelde de man zijn benen niet meer, hij is naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk hoe de Houtenaar in het weiland terecht gekomen is.
* In Linschoten zijn drie mensen aangehouden na een vechtpartij. Bij een horecagelegenheid aan de Dorpsstraat was een vechtpartij tussen twee groepen uitgebroken. Agenten zetten een hond in om de boel onder controle te krijgen. Drie personen, 20, 21en 37 jaar uit Linschoten en Montfoort werden aangehouden.
* In Amersfoort is een vrouw in haar huis mishandeld. Een 33-jarige man mishandelde een 34-jarige vrouw in het huis aan de Arendshorst, buurtbewoners belden de politie. Agenten namen de man mee naar het bureau. Daar bleek hij nog bijna duizend euro aan boetes open te hebben staan.
* In Baarn is een vrachtwagen met goude verf beklad. Getuigen zagen twee jongens aan de Wakkerendijk bezig met spuitbussen en belden de politie. Agenten konden de twee, dertien en vijftien jaar, aan.
* Twee jongens zijn in Doorn aangehouden omdat ze schreeuwden naar agenten. De twee reden drie keer op een scooter langs het bureau aan de Dorpsstraat en schreeuwden naar de agenten die binnen zaten. Agenten besloten de jongens, zestien en zeventien jaar, aan te houden. Ze kregen een boete.
* In Utrecht hebben drie jongens een deur van een huis ingetrapt. Toen gewaarschuwde agenten op het Brederooplein aankwamen, ging het drietal er vandoor. Twee van hen werden aangehouden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.