RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Onverlaat legt grote tegels op N212 bij Wilnis: twee ongelukken

WILNIS - In de omgeving van Wilnis zijn afgelopen week meerdere keren tegels op de weg gelegd. Dat leidde twee keer tot een ongeluk, meldt de politie.

Op zondag 30 augustus rond 00.30 uur reed een automobilist over de Ir. Enschedeweg in de richting van Wilnis toen hij in een flits iets op de weg zag staan. De chauffeur kon niet meer op tijd remmen en ramde drie grote tegels. De 21-jarige chauffeur hield er een lekke band aan over.

Agenten die vanwege het incident werden opgeroepen, troffen onderweg een grote tegel midden op de weg. Het lukte de politie ternauwernood om een noodstop te maken.

Derde incident
Afgelopen vrijdag was het weer raak: een 50-jarige man reed vanuit Vinkeveen over de N212 richting Wilnis en zag bij een rotonde iets op de weg liggen. Hij probeerde tevergeefs een noodstop te maken, maar reed daarbij tegen meerdere tegels aan. De auto had forse schade.

De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld naar wie de stenen daar heeft neergelegd. Zo wordt er gezocht naar getuigen die iets verdachts hebben gezien.

"Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar deze gevaarlijke situatie had veel erger af kunnen lopen. Daarom worden deze zaken ook opgepakt als poging doodslag", schrijft de politie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -