RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Wedstrijden FC Utrecht te zien in de bioscoop

UTRECHT - De Pathé-bioscoop in Leidsche Rijn gaat alle Eredivisie-wedstrijden van FC Utrecht uitzenden. Vanwege corona kan de club een stuk minder fans in de Galgenwaard ontvangen. De bioscoop is dan een alternatief.

Ook de wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV, Willem II, Vitesse, FC Groningen, Sparta, PEC Zwolle en ADO Den Haag worden live uitgezonden in de plaatselijke Pathé-bioscoop in de betreffende stad.

Het bioscoopbedrijf zond al eerder voetbalwedstrijden uit, bijvoorbeeld tijdens EK's of WK's. "Op het grote witte doek zal de kijkervaring mogelijk nog beter zijn dan in het stadion", zegt directeur Doron Kurz. "Alleen de geur van het gras zal ontbreken."

FC Utrecht kan vanwege de corona-regels slechts een handjevol supporters toelaten in het stadion. Veel vaste seizoenkaarthouders moeten daarom wedstrijden missen.

Het seizoen van FC Utrecht begint vrijdag 18 september op bezoek bij VVV-Venlo. Eigenlijk zou het komend weekend al beginnen, maar de wedstrijd tegen AZ is uitgesteld zodat die club zich langer kan voorbereiden op een Champions League-wedstrijd.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -