RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Mike Boddé en Ineke van Klinken spelen samen voorstelling

1/4
MAARSSEN - "Mensen hebben ook gewoon een beetje troost nodig. En dat gaan wij ze geven." Het aanbod komt van Ineke van Klinken en haar man Mike Boddé die binnenkort samen gaan optreden in de kapel van buitenplaats Doornburgh, in hun woonplaats Maarssen.

Mike is pianist en muzikant en Ineke zangeres en actrice. Ze spelen maar zelden samen omdat dat qua planning niet zo goed samenging met kinderen. Maar die zijn inmiddels groot genoeg om alleen thuis te blijven en dus grepen ze die kans. Ze brengen muziek in het schemerduister om bij op adem te komen en weer nieuwe energie te krijgen, zo zeggen ze. Meditatieve klanken voor de drukbezette wereldburger met bekende en minder bekende stukken.

 Mike en Ineke in de binnentuin van Buitenplaats Doornburgh Mike en Ineke in de binnentuin van Buitenplaats Doornburgh | Foto: RtV Utrecht

"Ik dacht natuurlijk eerst: optreden met mijn vrouw, is dat wel zo verstandig?", zegt Boddé. "Maar uiteindelijk zijn het onze uitjes geworden", zegt Van Klinken. "Het is niet dus niet gelukt om privé en werk gescheiden te houden."

De voorstelling heet 'Muziek voor de vermoeide reiziger' en daarin komen naast eigen werk ook stukken van Stephen Sondheim en The Beatles aan bod. Boddé: "We hebben eigenlijk behoefte om het een beetje licht te maken en een beetje vrolijk. Niet al te veel somberheid. Want er is al zoveel somberheid."

Op 26 september doen ze twee voorstellingen. Meer informatie kunt u vinden op de website van Buitenplaats Doorenburgh.

 Mike en Ineke zingen Black Bird van The Beatles Mike en Ineke zingen Black Bird van The Beatles | Foto: RTV Utrecht

Mike en Ineke over hun show


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -