Politie vindt 485 kilo wiet en hasj na snelheidsovertreding

© Politie
UTRECHT - De politie heeft vandaag in Hilversum drie mannen aangehouden vanwege een vondst van 485 kilo hennep en hasj. Het gaat om een 36-jarige man uit Made en twee mannen van 23 en 44 jaar uit Utrecht.
Vanwege een snelheidsovertreding aan de Neuweg hield de politie een auto met daarin twee inzittenden aan. Tijdens de controle zagen de agenten dat een van de inzittenden een bruine plak onder de auto gooide. Dit bleek een stuk hasj van ongeveer 100 gram te zijn. Beide mannen werden hierop aangehouden.
De politie doorzocht daarna het pand aan de Neuweg, waar de beide verdachten eerder waren weggereden. Daar vonden de agenten 485 kilo gedroogde henneptoppen en hasj in een opslagkamer. In het pand werd later nog een derde persoon aangetroffen en opgepakt.
Daarnaast werden nog andere zaken als weegapparatuur, sealmachines, afzuigapparatuur en filters aangetroffen. Naast de verdovende middelen en de aangetroffen goederen werden drie auto's en diverse telefoons in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van de verdovende middelen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.