Dierenbeul dumpt kat in glasbak

MAARSSEN - Medewerkers van de dierenambulance hebben in Maarssen een kat uit een glasbak bevrijd. Het lijkt erop dat het dier er met opzet in is gegooid door een dierenbeul. De medewerkers hebben de dierenmishandeling aangegeven bij de politie.
Omstanders hoorden het dier jammeren in de glasbak bij de supermarkt in Reigerskamp en waarschuwden de gemeente. Die schakelde de dierenambulance in.
De glasbak moest worden gedemonteerd om de kat te bevrijden. Omdat ze een touw om haar middel en om haar voorpoot had, bestaat het vermoeden dat iemand de poes met opzet in de container heeft gedumpt.
Het dier bleek gewond aan de achterpoten en is aan een dierenarts overgedragen. Die heeft heel voorzichtig talloze glasscherven uit haar vacht gewassen. Via een chip is de eigenaar achterhaald.
Reacties:
Alida: ik kan er niet op uitmaken of de eigenaar dat heeft gedaan of iemand anders want anders ben je wel heel erg dom dat je dat bij een gechipte kat doet en als diegene het zelf heeft gedaan bestaat er toch nog gerechtigheid !!! die persoon zelf ook vastknopen en door zo klein gaatje van de glasbak drukken en dan zonder demonteren weer door dat gaatje terugtrekken !!!!
Anneke: een mega vette boete geven
Michael Simonse: Wat een dierenbeul die dat gedaan heeft. Je moet eigenlijk degenen die het gedaan heeft zelf in de glasbak duwen.

Dierenbeul dumpt kat in Maarssense glasbak

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.