Twee mannen uit Leersum aangehouden voor drugshandel en - inkoop

© Pixabay
LEERSUM - De politie heeft eergisteren een bewoner van een huis aan de Koningin Julianalaan in Leersum aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. In de woning was ook een klant aanwezig, die is ook opgepakt.
Op basis van anonieme meldingen en tips uit de omgeving, deed de politie nader onderzoek naar de vermeende criminele handel van de bewoner. Dit leidde tot de inval op 13 september en de aanhouding van deze man en een 30-jarige plaatsgenoot, die verdacht wordt van het kopen van de drugs van de hoofdverdachte.
In het huis werd een onbekende hoeveelheid harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Ook werden goederen zoals mobiele telefoons, prepaidkaarten, briefgeld, weegschaal en een scooter in beslag genomen. In de auto van de 30-jarige koper werden ook nog drugs gevonden. Naast goederen die gebruikt worden voor drugshandel, werden ook een vlindermes, een luchtdrukwapen en een wurgstok in beslag genomen. Beide mannen zijn aangehouden en zitten vast in verband met het onderzoek, dat nog in volle gang is.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.