RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Chaos op A1 bij Eemnes, motorrijders gewond na botsing

1/2
EEMNES - Op de A1 rond knooppunt Eemnes zijn grote verkeersproblemen ontstaan. Er is onder meer een ongeluk gebeurd waarbij twee motorrijders gewond zijn geraakt.

Een politiewoordvoerder laat weten dat op de snelweg van Amersfoort naar Amsterdam in korte tijd drie incidenten zijn gebeurd die voor file hebben gezorgd. Na een botsing tussen drie voertuigen moest bij Bussum een deel van de A1 worden afgesloten, zodat de brandweer het wegdek kon reinigen. Bij Laren kregen een vrachtwagen en een personenauto een aanrijding, met blikschade tot gevolg.

 Bij een motorongeluk raakten twee mensen gewond. Bij een motorongeluk raakten twee mensen gewond. | Foto: Caspar Huurdeman

Tegen 10.30 uur raakten twee mensen op een motor gewond bij een ongeluk. Het lijkt erop dat de bestuurder en de bijrijder in de file achterop een auto zijn gereden. Hun verwondingen zagen er ernstig uit, maar een opgeroepen traumahelikopter is volgens een aanwezige persfotograaf niet geland. Beide slachtoffers zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -