Man in Amersfoort mishandeld door groep jongens, politie zoekt getuigen

© RTV Utrecht
AMERSFOORT - Een jonge man is gisteravond op het Eemplein mishandeld door een groep van zes tot acht jongens. De politie zoekt getuigen van de mishandeling.
De man werd samen met een vriend rond 18.30 uur ingesloten door een groep jongeren. Hij wordt geschopt en geslagen, daarna wordt ook zijn tas afgepakt. De verdachten vluchtten vervolgens in verschillende richtingen weg.
Van drie jongens in de groep is een duidelijk signalement. De eerste verdachte is tussen de 15 en 17 jaar oud, licht getint en heeft een zeer tenger postuur. Hij heeft een klein, dun snorretje, droeg een vissershoedje en had een zwart trainingspak aan.
De tweede verdachte is 15 tot 16 jaar oud en heeft een donkere huidskleur. Hij heeft een rond gezicht, een hoogvoorhoofd en zwart haar dat opgeschoren is aan de zijkant. Hij droeg een rood- of paarskleurig trainingspak.
De derde verdachte is 17 tot 18 jaar oud, is 1.80 meter lang en heeft een breed postuur. Hij heeft een korte baard en droeg een zwarte joggingsbroek. Zijn huidskleur is niet bekend. De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.