RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Drukte bij Rederij Schuttevaer na heropening Utrechtse singel


UTRECHT - Na de opening van de singel afgelopen week was het filevaren op het water. Iedereen met een bootje, kano of supboard wilde direct een rondje om de binnenstad varen. Rederij Schuttevaer zag het aantal reserveringen binnenstromen. "We zetten extra schepen in zodat we meer capaciteit hebben. We willen zoveel mogelijk mensen meenemen", zegt eigenaresse Kristel Schuttevaer.

Schuttevaer is blij dat het na zestig jaar weer mogelijk is om volledig over de singel te varen. Het familiebedrijf kon de eerste tien jaar volledige rondjes om de stad aanbieden, daarna werd de singel gedempt. Sindsdien hoopte de familie altijd dat er weer water in de singel zou stromen en nu is het dan eindelijk zo ver.

Heropening singel zorgt voor drukte bij Rederij Schuttevaer
Aan wal
De reserveringen bij Schuttevaer zijn zeer welkom. Tijdens de coronacrisis lagen alle boten van de rederij aan was. Sinds juni zijn ze weer open maar de toeristen bleven weg. De heropening van de singel en het mooie weer zorgen ervoor dat de rederij toch een drukke nazomerse week hebben. In verband met het coronavirus wordt er niet op volle capaciteit gevaren om zo voldoende afstand te bewaren.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -