RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Dordrecht-trainer Van den Ham: 'We hebben 2% kans tegen FC Utrecht'

1/2
PROVINCIE UTRECHT - "Ik had liever een minder zwarte loting gehad", spreekt de Utrechtse trainer Harry van den Ham naar aanleiding van de KNVB bekerloting. Uit de koker kwam zaterdagavond de wedstrijd FC Dordrecht - FC Utrecht gerold.

Als je dan tegen een eredivisieclub moet spelen, dan maar FC Utrecht"
Harry van den Ham

Van den Ham was in het verleden zowel als speler en als trainer actief bij FC Utrecht. Nu komt hij die club tegen in de tweede ronde van de KNVB Beker. Een droomloting? Of toch niet. "Als je een paar rondes verder komt levert dat financieel meer op", spreekt de oefenmeester teleurgesteld over de loting.

Een klein lichtpuntje ziet Van den Ham nog wel. "Als je dan tegen een eredivisieclub moet spelen, dan maar FC Utrecht. Ik heb ze regelmatig zien spelen. Al hebben ze natuurlijk wel wat nieuwe spelers gekregen. Ze spreken de ambities uit, nu moeten ze dat nog waarmaken met deze goede selectie."

De wedstrijden in de eerste ronde van de KNVB beker staan gepland voor 26, 27 en 28 oktober. "De druk ligt bij Utrecht, zij zijn verplicht om te winnen van Dordrecht. Normaal gesproken hebben wij weinig kans. Ik geef ons 2 procent dat we doorbekeren", aldus Van den Ham.

Harry van den Ham blikte in Namen en Rugnummers terug op de bekerloting


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -