7500 euro voor gouden tip over verkeersruzie en zware mishandeling in Utrecht

© RTV Utrecht
UTRECHT - De politie is nog altijd op zoek naar de daders van een ernstige mishandeling in Utrecht, waarbij het slachtoffer blijvend blind is geraakt aan een oog. Het Openbaar Ministerie looft 7500 euro uit voor de tip die leidt naar het oplossen van de zaak.
In de nacht van 13 op 14 juni liep een verkeersruzie op de Kanaalstraat uit de hand. De auto van het slachtoffer werd ter hoogte van de Soerabayastraat geblokkeerd door een witte Volkswagen. De drie inzittenden werden door een grote groep mishandeld en een van de belagers ging er met de auto van de slachtoffers vandoor.
Een van de slachtoffers probeerde de autodief tegen te houden door hem via het open raam vast te pakken. Toen de bestuurder plotseling remde, werd het slachtoffer gelanceerd tegen een fietsenrek. De man raakte daardoor zwaargewond. De zware mishandeling werd twee weken later behandeld in opsporingsprogramma Bureau Hengeveld op RTV Utrecht.
Deze week krijgt de zaak weer aandacht op tv. Vanavond worden kijkers van Opsporing Verzocht via NPO1 opgeroepen om te reageren. Morgen gaat Bureau Hengeveld opnieuw op het misdrijf in.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.