Instellingen

Bureau Hengeveld: Inbraak bij Euroland

UTRECHT - In Bureau Hengeveld: Een inbreker slaat een ruit in van de Euroland in Utrecht. Hij kruipt door het gat naar binnen en trekt net zo hard aan de kassa tot de lade opengaat. Honderddertig euro rijker kruipt hij door het gat weer naar buiten.
Verder:
* Opnieuw aandacht voor de brute overval op een boer in Oudewater in 2005. Onlangs is een verdachte aangehouden, de politie is nu op zoek naar de andere dader. De politie hoopt dat mensen met informatie na vier jaar minder bang zijn om te praten.
* In Woerden is een bejaarde vrouw het slachtoffer van een neppostbode. Hij laat haar pinnen voor een pakketje, maar gaat er daarna met haar pinpas en pincode vandoor.
* Een winkeldief steelt vier laptops in de Mediamarkt in Utrecht. Een daarvan laat hij beschadigd achter in een wasmachine in de winkel. De schade loopt in de duizenden euro’s. Wie is deze man?
* Een man pint bijna 6300 euro van de rekening van de Sint-Willibrordkerk in Utrecht. De pas is verloren of gestolen. De dader is duidelijk in beeld en de politie wil weten wie hij is.
* Een jongeman helpt een oudere vrouw bij het kopen van een kaartje op het Centraal Station van Utrecht. Later blijkt dat hij haar pinpas heeft omgeruild voor een tankpas. De man pint 250 euro van de rekening van het slachtoffer.
Meer op www.bureauhengeveld.nl

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.