Podcast Stadhuisplein Amersfoort over de impact van corona op de zorg

V.l.n.r: Simone Kennedy, fractievoorzitter van de ChristenUnie, Eric van der Velden van De Stadsbron, Kees Hoogendijk van RTV Utrecht en Jeroen de Valk van De Stad Amersfoort.
V.l.n.r: Simone Kennedy, fractievoorzitter van de ChristenUnie, Eric van der Velden van De Stadsbron, Kees Hoogendijk van RTV Utrecht en Jeroen de Valk van De Stad Amersfoort. © RTV Utrecht
AMERSFOORT - Door het Rijk overgehevelde taken voor Jeugdzorg en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) vragen veel van gemeenten. Zeker in deze coronatijd. De politieke duiders van RTV Utrecht, De Stad Amersfoort en De Stadsbron spreken daar over met Simone Kennedy, fractievoorzitter van de ChristenUnie.
Het was in Amersfoort alle hens aan dek om ervoor te zorgen dat de continuïteit van de jeugdzorg in de coronacrisis niet in het gedrang zou komen. Na de start van de intelligente lockdown moesten daarom alle zeilen worden bijgezet. Simone Kennedy vertelt in de podcast waarom zij zich als gemeenteraadslid zo betrokken voelt bij dit onderwerp en hoe de zorg er nu voorstaat.
Verder gaan de politieke duiders in op actuele zaken zoals het dreigende verlies van een rechtstreekse intercityverbinding tussen Amersfoort en Amsterdam.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.