RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Cabaretière Anne Neuteboom: 'Niets was hoe ik het me had voorgesteld'

1/2
DEN DOLDER - De toekomst van cabaretičre Anne Neuteboom is door de coronamaatregelen ongewis. Binnenkort staan optredens in onder andere Utrecht en Zeist gepland, maar het is onduidelijk of die doorgaan. Dit komt bovenop een toch al zware periode.

Anne Neuteboom over haar voorstelling


Het afgelopen half jaar ging het leven van de cabaretičre totaal op de schop. Niet alleen verloor ze bijna al haar werk door het coronavirus, maar ook ging haar relatie uit en moest ze op zoek naar andere woonruimte. Anne: "Niets was hoe ik het me ooit had voorgesteld. En toen dacht ik, eigenlijk is het leven een desillusie."

Nu woont Anne antikraak in een voormalige jeugdinstelling in Den Dolder. Niet uit overtuiging, maar omdat ze niets anders kon vinden vanwege de woningnood. Anne: "Ik heb wel eens last van psychische problemen, daar maak ik geen geheim van. Maar dan is het wel ironisch dat ik nu in een instelling woon." Maar ze heeft van de nood een deugd gemaakt, want haar nieuwe leven en woonplek waren een inspiratiebron voor haar nieuwe voorstelling "Hit me baby one more time".

In 2019 was de cabaretiere met voorstelling "Kijk haar gaan" genomineerd voor de Neerlands Hoop prijs.
Dit verhaal komt uit het programma Route C, het cultuurprogramma van RTV Utrecht. De eerste uitzending is elke zondag rond half 9 en het programma wordt daarna elk uur herhaald.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -