Problemen met sluipverkeer Maarssen

MAARSSEN - De problemen met het sluipverkeer in Maarssen lijken verplaatst. Een groep inwoners is kwaad op de gemeente, omdat er door het afsluiten van twee straten files ontstaan in de rest van het dorp.
Zo is er een handtekeningenactie op touw gezet en heeft een ondernemer protestborden aan zijn Chinees restaurant gehangen aan de Binnenweg.
Het gemeentebestuur heeft laten weten met de bewoners te gaan praten. De doorstroming van het verkeer moet de komende tijd verbeteren.
Reactie via de site:
* Het is echt een belachelijke regeling.Ik rij een schoolroute.Nu is het nog vakantie in sommige delen,maar straks gaat alles weer naar school of het werk.Kom je in de filewaardoor ik langer onderweg ben en mijn schoolkinderen te laat op school.Want taxi`s mogen er ook niet door, zegt Van Sprengers.
* Maarssen is uniek met het rondje om de Chinees ipv Kerk. Van bovenaf is het prachtig. De enige dubbele rotonde van Nederland. Het is een bezienswaardigheid welke ik iedereen kan aanraden te komen bekijken. Een leuke zondagmiddag uitstap. Rijroute tip: komende vanuit Utrecht ga de rotonde op rechtdoor. Voorbij de Chinees, sla rechtaf, achter de chinees langs, ga recht richting rotonde. Op de rotonde de 3e afslag. Wederom voorbij de Chinees sla rechtaf, ga recht richting, Op de rotonde de 3e... Herhaal dit 20 keer. Succes. Groeten van het Comite \"de Rotonde Ronde van Maarssen. Maarssen, ik wens jullie allemaal veel kijkplezier, aldus Destination.

Problemen met sluipverkeer Maarssen
Problemen met sluipverkeer Maarssen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.