RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Verdachte situatie' in Lunetten, politie zoekt met helikopter

UTRECHT - Ook vanavond heeft de politie melding gekregen van een verdachte situatie in het Beatrixpark in Lunetten. De politie is met veel agenten aanwezig om de boel in de gaten te houden. Er hangt ook een politiehelikopter in lucht.

De politie kreeg vanavond melding van een 'verdachte situatie', zoals een woordvoerder van de politie het omschrijft. "Iemand heeft een man in de bosjes zien zitten." Het is de laatste weken onrustig in de Utrechtse wijk, daarom is de politie extra alert. Eind vorige maand werden twee vrouwen lastiggevallen in het Beatrixpark: eerst op maandag 21 september, daarna op 26 september, waarbij een vrouw werd mishandeld bij het Houtensepad.

Ook vanmiddag politie aanwezig
Ook vanmiddag was de politie met meerdere auto's en agenten aanwezig in het park. Op social media gingen verhalen rond van een vrouw die werd achtervolgd in het Beatrixpark door een man in een grijs trainingspak. De vrouw kwam een bekende tegen en daardoor haakte de man af, luidt het verhaal op Facebook.

De politie deed een burgernetmelding, waarbij gezocht werd naar de betreffende man, maar die is niet aangetroffen.

'Samen fietsen'
De politie waarschuwde eerder al dat vrouwen extra voorzichtig moeten zijn en roept op samen te fietsen. "Wanneer vrouwen een man zien die zich verdacht gedraagt of een onveilig gevoel geeft, mogen zij direct 112 bellen. Probeer in dat geval uiterlijke kenmerken van de man te onthouden om aan de politie door te geven."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -