RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'Knappe vrouwen' met coronababbel bestelen oudere dame in Veenendaal van sieraden

VEENENDAAL - De politie onderzoekt een babbeltruc in Veenendaal. Een vrouw is daar bestolen van sieraden door twee vrouwen die zeiden dat ze haar wilden helpen omdat ouderen zo eenzaam zijn als gevolg van de coronacrisis.

De oplichtsters belden zondag tussen 13.00 en 14.00 uur aan bij de woning van het 86-jarige slachtoffer aan de Rederijkers. Ze begonnen over corona en stelden voor om boodschappen voor haar te doen.

De vrouwen kwamen binnen en nadat ťťn van hen het toilet had bezocht, vertrokken ze weer. Kort daarop ontdekte het slachtoffer dat ze sieraden miste.

De politie is op zoek naar de vrouwen en heeft inmiddels een signalement doorgekregen. Een Veenendaalse wijkagent laat op Facebook weten dat het gaat om twee nette en knappe vrouwen van ongeveer 1.65 meter lang. Ze zijn vermoedelijk achterin de dertig en spraken slecht Nederlands. Een van de vrouwen had een bruine rok tot net onder de knie aan.Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -