RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Telefoondief breekt been doordat slachtoffer in zijn nek springt op Amersfoort Centraal

AMERSFOORT - Op het station in Amersfoort is gisteravond een 17-jarige telefoondief 2,5 meter naar beneden gevallen van een trap. Dat gebeurde nadat zijn slachtoffer in zijn nek was gesprongen in een poging om zijn telefoon terug te krijgen. De verdachte brak hierdoor zijn been.

De twee jongens hadden met elkaar afgesproken via Snapchat omdat het 19-jarige slachtoffer uit Hoogland zijn telefoon wilde verkopen. De verdachte, een 17-jarige jongen uit Hoevelaken, kende hij vaag.

Telefoon
Ze ontmoetten elkaar bij de voetgangersbrug van het station. De verdachte uit Hoevelaken was niet alleen gekomen en had drie jongens meegenomen, allemaal ongeveer 17 jaar oud.

Het 19-jarige slachtoffer gaf zijn telefoon af zodat de verdachte het toestel kon bekijken. In plaats van de koop netjes af te ronden gingen de jongens er vervolgens met telefoon vandoor en renden richting het station.

Het slachtoffer zette de achtervolging in en op één van trappen sprong hij dus in de nek van de 17-jarige verdachte. De politie onderzoekt de zaak en is daarom op zoek naar getuigen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -