RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Autoraampje ingetikt terwijl fotograaf kleren koopt: schadepost 4600 euro

AMERSFOORT - De aankoop van twee truien in Amersfoort is parttime fotograaf William Harthoorn vanavond op een kostenpost van zo'n 4600 euro komen te staan. Want terwijl Harthoorn in het pashokje stond, werd in parkeergarage Q-Park Beestenmarkt een tas met dure fotospullen uit zijn auto gestolen.

Harthoorn fotografeert in zijn vrije tijd voor nieuwswebsites in zijn woonplaats Barneveld. Hij was naar Amersfoort gekomen om kleren te kopen en parkeerde zijn auto rond 18.00 uur in de parkeergarage. Zijn fotospullen, die hij altijd bij zich heeft voor als er iets gebeurt, liet hij verstopt in de kofferbak achter.

Na nog geen half uur was de Barnevelder terug en ontdekte hij dat het autoraampje was ingeslagen. Zijn tas was gestolen. De buit: een Canon 80D en enkele lenzen van nog geen jaar oud met een totale waarde van zo'n 4600 euro.

De fotograaf heeft de politie ingeschakeld en hoopt dat getuigen iets hebben gezien zodat hij meer aan zijn bezoek aan Amersfoort overhoudt dan een flinke kater, een kapot autoraampje Ún twee truien.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -