Politie zoekt nog naar vierde inbreker

UTRECHT - De politie maakt nog steeds jacht op een vierde verdachte die kon ontsnappen na een achtervolging over de A27 op dinsdagavond.
De man was lid van een bende inbrekers die op de vlucht sloegen toen ze in Den Bosch op heterdaad waren betrapt. De politie zette de achtervolging in en loste schoten. Bij Vianen ramde de politie de verdachten tegen een lichtmast. Drie werden er aangehouden. Een van had een schotwond en een ander zat bekneld en moest bevrijd worden. Een vierde verdachte wist te ontkomen.
Woensdagochtend waren op- en afritten van de A27 lange tijd afgesloten wegens een grote zoekactie. Daarnaast vloog er lange tijd een helikopter boven het gebied terwijl ME'ers per voet het bos uitkamden. Ook werd met een metaaldetector gezocht naar kogelhulzen. De gezochte man hoort bij een groep die vannacht in Den Bosch op heterdaad werd betrapt bij een inbraak op een bedrijf.
Omdat de politie in deze zaak geschoten heeft, gaat de Rijksrecherche de zaak nu onderzoeken. De A27 werd woensdagochtend alweer vrijgegeven.

Politie reageert woensdagochtend op achtervolging A27
Politie zoekt nog naar vierde inbreker

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.