RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Leidsche Rijn College geschokt na onverwachte dood van populaire leraar Sjoerd (28)

UTRECHT - Sombere dagen voor de docenten en leerlingen van het Leidsche Rijn College in Utrecht: deze week overleed de populaire leraar Sjoerd van Bruchem op 28-jarige leeftijd. De dood van de jonge docent heeft een enorme impact, aldus een woordvoerder. "Dit gebeurde in de herfstvakantie en er is totaal onverwacht iemand uit het actieve leven weggegaan."

Van Bruchem had geen medische voorgeschiedenis en alles wijst er volgens de school op dat het geen corona betreft omdat hij geen klachten had. Op dit moment wordt er nog wel een coronatest uitgevoerd om dit zeker te weten.

Op de school is onder collega's geschokt gereageerd op de dood van de jonge natuurkundedocent. De leerlingen zijn per brief geïnformeerd: "Het nieuws van het overlijden van Sjoerd heeft ons allemaal diep geraakt. Sjoerd was naast een fijne collega ook een goede vriend."

Omdat de docent in de herfstvakantie is overleden, is er nog geen moment geweest voor leraren en leerlingen om samen stil te staan bij zijn dood. Maandag zal er daarom eerst een moment zijn voor de collega's van de leraar, en daarna voor zijn mentorklas. Ook is er een herdenkingsplekje in de school. Zaterdag 31 oktober is de uitvaart van de leraar.

Van Bruchem woonde met zijn vriendin samen in Utrecht en is 28 jaar oud geworden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -