Vrouw (76) overleden na fietsongeluk in Woerden

© Egberts Media
WOERDEN - De 76-jarige vrouw die vorige week vrijdagmiddag bij een ongeluk in Woerden ernstig gewond raakte, is afgelopen weekend overleden. Dat meldt de politie.
De vrouw kwam iets na 13.00 uur in botsing met een 20-jarige man op een scooter. Het ongeluk ontstond toen de vrouw wilde afslaan op de Steinhagensweg ter hoogte van de Cattenbroekertunnel. De man op de scooter wilde haar op dat moment net inhalen en reed op haar in. Beiden kwamen hard ten val.
De scooterbestuurder kwam er uiteindelijk zonder ernstige kleerscheuren vanaf. De vrouw was er na het ongeluk zo slecht aan toe dat voor haar een traumahelikopter werd opgeroepen. De man werd na het ongeval door de politie aangehouden. Of hem mogelijk iets te verwijten valt, is nog niet duidelijk. Hij zit inmiddels niet meer vast.
De politie doet nog onderzoek naar het ongeval. Het Opsporingsteam Verkeer komt daarom graag in contact met getuigen die één van beide eerder hebben zien rijden, of het ongeluk hebben zien gebeuren. Ook mensen die camera's hebben hangen in de omgeving van het punt wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.