65-jarige man gewelddadig beroofd in Veenendaal

Sportpark Panhuis
Sportpark Panhuis © Google Streetview
VEENENDAAL - Een 65-jarige man is gisteravond met veel geweld beroofd in zijn auto op het parkeerterrein van sportpark Panhuis in Veenendaal. Hij werd daarbij geschopt en geslagen in zijn gezicht.
De dader trok gisteravond rond 18.30 uur plots de autodeur van de 65-jarige man open en schopte hem direct in zijn gezicht. De telefoon van het slachtoffer werd uit zijn handen gegrist en de dader vroeg geld. Hij bleef het slachtoffer ondertussen slaan. Omdat de motor van de auto nog draaide, wist het slachtoffer weg te komen.
Volgens de politie is de verdachte 16 tot 20 jaar oud en heeft hij een licht getinte huidskleur. Ook spreekt de dader met een accent, aldus de politie. Het slachtoffer zag de man even eerder al rondlopen en hij leek toen contact te hebben met iemand in een donkere Volkswagen Polo die ook op het terrein geparkeerd stond.
De politie vraagt getuigen zich te melden is ook op zoek naar camerabeelden van de directe omgeving. "Op de beelden kan waardevolle informatie staan", aldus de politie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.