Hoofdverdachte van grote cocaïnevangst Vinkeveen nog voortvluchtig

© Politie De Ronde Venen
VINKEVEEN - De politie is nog op zoek naar de hoofdverdachte van de grote cocaïnevondst in Vinkeveen vorige week vrijdag. De voortvluchtige is de huurder van de loods waar de drugs werden aangetroffen. Eerder werden al vier mensen opgepakt die nog steeds vastzitten.
Vorige week vrijdag werd in een loods aan de Herenweg 235 kilo cocaïne aangetroffen. Bij de doorzoeking werd ook nog eens een ton aan bankbiljetten gevonden. De politie heeft naast de drugs en het geld ook drie auto's in beslag genomen. Daar werd nog een half miljoen cash aangetroffen.
Agenten kwamen de coke op het spoor door de controle van een bestelbus in Vinkeveen. In de wagen zat een verborgen ruimte ingebouwd met sporen van cocaïne erin. Het onderzoek dat volgde, leidde de politie naar de loods aan de Herenweg waar de grote drugsvangst uiteindelijk werd gedaan.
De politie heeft ook de identiteit van de vier opgepakte verdachten bekendgemaakt. Het gaat om een 32-jarige man uit Amsterdam en twee andere mannen van 45 en 25 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. De laatste verdachte is een 59-jarige inwoner van Breda.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.