Kort nieuws: Drugsdealer Woerden opgepakt

REGIO - In Woerden is een drugsdealer aangehouden. De 19-jarige man werd op heterdaad betrapt met een klant op de Iepenlaan. Na een korte achtervolging en een behandeling met pepperspray is de man overmeesterd.
* Op de A2 bij Abcoude is een snelle bestuurder zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De 25-jarige Arnhemmer reed 160 kilometer per uur, waar je 90 mag.
* In Maarssen is een 40-jarige automobilist gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen. De man botste op de Vogelweg bij Bloemstede door de laagstaande zon bij het afslaan op een vrachtwagen, De Maarssenaar is met hoofdletsel naar een ziekenhuis gebracht.
* In Breukelen zijn vier jongeren aangehouden voor het vernielen van een bushokje aan de Vrijheidslaan. Het viertel stapte vervolgens op de bus richting Utrecht. De politie heeft de drie jongens uit Breukelen van 17,18 en 19 jaar en een 16-jarige jongen uit Utrecht. uit de bus gehaald.
* In Wilnis een dronken automobilist (33) uit Polen van de weg gehaald.Hij kreeg een rijverbod en 800 euro boete.
* In De Bilt heeft gewoed bij een schutting aan de Francois Mauriacweg. Vermoedelijk gaat het om brandstichting.
* De brandweer heeft in Hollandsche Rading aan de Kanaaldijk moeten blussen bij een huis. De bewoners bleken niet thuis, wel hadden omwonenden enkele personen op bromfietsen gehoord.
* Opschudding in De Bilt bij een mishandeling. Een man een vrouw op een snorfiets werden aangevallen door een aantal inzittende van een auto. Het incident op de Burgemeester Withstraat trok veel bekijks. De daders zijn ontkomen.
* De politie in Soest heeft maandagochtend twee mannen van 15 en 19 jaar aangehouden voor diefstal van een paard. De politie kreeg rond 01.20 uur de melding dat twee jongen mannen bij het station fietsten, die in het bezit waren van een plastic paard dat was gestolen uit een winkel.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.