Instellingen

Kort nieuws: Afrit 7 bij Utrecht dicht

REGIO - Afrit 7 van de A2 bij Utrecht gaat 2 weken dicht. De weg moet opnieuw worden geasfalteerd.
Het verkeer moet daarom omrijden via de Oude Vleutenseweg. Vandaag worden ook de pijlers van de Oude Vleutensebrug gesloopt maar daar heeft het verkeer weinig last van.
* Soest houdt vanavond een begrotingsmarkt. Verenigingen, instellingen maar ook burgers kunnen daar praten over de voorjaarsbegroting van de gemeente. De gemeente hoopt er zo achter komen waarvoor het meeste geld nodig.
* De Kamer van Koophandel start een onderzoek naar de economie in het buitengebied. De aandacht gaat vooral uit naar de Utrechtse Waarden bij Montfoort, Lopik, IJsselstein en Oudewater. In dit gebied zijn ruim duizend bedrijven actief, waarvan opvallend veel in de bouw- en transportsector. Doel van het onderzoek is het versterken van de economische vitaliteit en werkgelegenheid.
* In De Bilt zijn een man en vrouw aangevallen door een groep jongeren Volgens de politie werden ze zondag zonder enige reden geslagen door inzittenden van een aantal auto's. Op het incident kwamen veel jongeren af, die door de politie werden weggestuurd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.