Hier zie je alle Sinterklaasjournaals en online intochten

© ANP
PROVINCIE UTRECHT - De goede Sint is toch in het land, ondanks de coronacrisis die zo zwaar ingrijpt in het maatschappelijk leven. Alle dorpen en steden in de provincie Utrecht hebben de publieke intocht afgeblazen, maar op internet laat hij van zich horen. Sinterklaas gaat dit jaar online. Hier kun je zien waar hij is.
Op deze kaart verzamelen we de Sinterklaasseries, digitale intochten en andere coronaproof activiteiten voor je, zodat iedereen kan meegenieten. Weet jij nog een mooi initiatief, dan kun je dat zelf op de kaart laten zetten. Hoe werkt het?
- ga in de kaart naar de stad of het dorp waar het zich afspeelt,
- klik op 'Voeg link toe' en klik op de juiste plek,
- invullen en insturen maar!
Wij bekijken alle inzendingen en zetten ze dan voor je op de kaart.

Live bij RTV Utrecht

Zaterdag 14 november deden we live verslag van de digitale aankomst van Sinterklaas in Amersfoort. Voor de eerste maal in de geschiedenis voeren de Pakjesboten in het donker de stad Amersfoort binnen. Kijk de uitzending hier terug. Het programma Een Kei van een Sint-intocht was een samenwerking met het Sinterklaas Comité Amersfoort.
En zondag 15 november kwam Sinterklaas naar Utrecht! Presentatrice Caroline Geijsman zat er helemaal klaar voor in de RTV Utrecht-studio en Rick de Reporter stond klaar bij de Weerdsluis. Deze uitzending terugkijken doe je hier.
Het programma De brief van Sinterklaas werd gemaakt door RTV Utrecht in samenwerking met Stichting Stadsontspanning Utrecht en was te zien op zondag 15 november om 10.00, 12.00 en 16.15 uur op RTV Utrecht en vanaf 7.00 uur, om het uur, op UStad.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.