RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Aantal nieuwe coronabesmettingen in de regio daalt weer

PROVINCIE UTRECHT - In de provincie Utrecht zijn 432 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Dat zijn er 83 minder dan een dag eerder. Goed nieuws, want het leek er de afgelopen week even op dat het virus toch weer terrein begon te winnen.

Wel zijn er het afgelopen etmaal zeven sterfgevallen als gevolg van COVID-19 geregistreerd, vier meer dan gisteren. Het is niet zeker dat deze mensen inderdaad in de afgelopen 24 uur zijn overleden. Soms worden dit soort statistische gegevens pas later aan het RIVM in Bilthoven doorgegeven. Net als gisteren werden er ook nu weer vijf coronapatiŽnten in het ziekenhuis opgenomen.Landelijk is het aantal nieuwe coronagevallen ook voor het eerst in dagen weer gedaald. Tussen vrijdagmorgen en zaterdagmorgen zijn 5.941 positieve tests geregistreerd. Het RIVM had vrijdagmorgen 6.109 nieuwe besmettingen gemeld en heeft dat vandaag gecorrigeerd naar 6.108. Donderdag kwam het aantal uit op 5.651, woensdag op 5.417 en dinsdag nog op 4.681.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -