RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Auto op z'n kop in de sloot in Houten, agenten redden inzittenden

HOUTEN - Bij een ongeluk in Houten is een auto op z'n kop in de sloot beland. De twee inzittenden konden niet zelfstandig uit de wagen komen. Ze zijn gered door twee agenten.

Het ongeluk gebeurde vrijdag rond 21.00 uur op de Oude Mereveldseweg, vlak naast knooppunt Lunetten. De auto lag op z'n kop in de sloot, maar daar lag gelukkig slechts een klein laagje water in. De inzittenden waren ongedeerd, toch konden ze niet op eigen kracht uit de auto komen.

Dus moesten agenten in actie komen. Zij sprongen de sloot in en sloegen de achterruit kapot. Vervolgens konden de inzittenden uit de wagen gehaald worden.

De politie van Houten besteedt op Facebook speciale aandacht aan de heldhaftige agenten. Het waren namelijk politievrijwilligers. Zij hebben dezelfde bevoegdheden als reguliere agenten, maar doen het werk in hun vrije tijd naast hun baan. "We hopen nog lang van de capaciteiten en enthousiaste inzet van alle politievrijwilligers gebruik te kunnen maken", schrijft de politie.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -