RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Aantal coronabesmettingen daalt verder, ook in provincie

PROVINCIE UTRECHT - Het RIVM heeft een stuk minder positieve coronatests geregistreerd dan gisteren. In totaal zijn er 5457 nieuwe meldingen gemaakt van positieve tests. Gisteren waren dat er 5935, 478 meer dan vandaag.

Het aantal gemeldde sterfgevallen steeg wel met 45, maar die cijfers hebben mogelijk een vertraging omdat niet alle sterfgevallen op dezelfde dag worden gemeld. Zaterdag werden. 86 overlijdens geregistreerd

Provincie Utrecht
Ook in de provincie daalt het aantal nieuwe besmettingen. Sinds gisteren zijn er 406 nieuwe coronabesmettingen in de provincie Utrecht ontdekt. Dat zijn er minder dan gisteren, toen werden 432 besmettingen gemeld.

Wil je weten hoe het bij jou in de gemeente gaat? Kijk dan op de kaart hieronder.In de regio werd melding gemaakt van drie overlijdens, maar ook hier geldt dat die cijfers mogelijk vertraagd zijn. Gisteren lag dat aantal in de provincie op zeven. Het aantal ziekenhuisopnames steeg wel. Er werden elf nieuwe coronapatiŽnten uit de provincie opgenomen, gisteren waren dat er nog vijf.


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -