Cokedealers uit Utrecht aangehouden

© politie.nl
UTRECHT - De Utrechtse politie heeft twee drugsdealers aangehouden. Bij de mannen thuis werden grote hoeveelheden drugs gevonden.
Agenten hebben cocaïne en hasj in beslag genomen, plus nog een andere substantie waarvan ze vermoeden dat het heroïne is. Ook zijn bij een huiszoeking 2000 euro contant geld, dure merkkleding en twee telefoons in beslag genomen.
De verdachten zijn 18 en 22 jaar oud. De één komt uit het noorden van de stad, de ander uit de wijk Zuid. Ze zitten op dit moment in de cel. Hun aanhouding maakt volgens de politie onderdeel uit van de gezamenlijke strijd tegen de drugswereld, waar ook de gemeente, de Belastingdienst en het OM aan meewerken.
Burgemeester Den Oudsten is dan ook blij met de aanhoudingen. "Sommige jongeren wanen zich onaantastbaar: een grote auto, dure kleding, een luxe levensstijl en ze smijten met geld. Wat ze gemeen hebben is de voornaamste bron van inkomen: de handel in drugs. Het is een harde wereld vol geweld en intimidatie. De politie geeft met de arrestaties een belangrijk signaal af."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.