RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Het jaar in beeld: vertel jouw coronaverhaal met een foto

1/4
PROVINCIE UTRECHT - Wat een jaar hé, zijn jullie ook zo klaar met de coronacrisis? Eind december blikken we terug aan de hand van jullie foto's. Stuur ons je mooiste coronafoto uit de provincie Utrecht en vertel het verhaal erachter.

Voor veel regiogenoten is het een jaar van onzekerheid, stress en verdriet. Toch hebben we in het voorjaar ook veel foto's voorbij zien komen waaruit optimisme klonk en goed te zien was hoe we elkaar staande houden of hoe we er voor anderen zijn.

Heb jij zo'n bijzondere foto én wil je daarover vertellen, dan komen we je misschien wel interviewen. Stuur een mailtje met de foto en je verhaal naar coronafoto@rtvutrecht.nl.

Terugblik
In het voorjaar hebben we al honderden foto's van jullie gekregen. Deze zijn ons bijvoorbeeld bijgebleven:

 Altijd fijn om een compliment te krijgen. Maar deze was toch erg bijzonder, vonden mijn collega's en ik. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Maar deze was toch erg bijzonder, vonden mijn collega's en ik. | Foto: John Bruins, Baarn

 Opa en oma Budzelaar op verjaardagsvisite bij Melle, 6 jaar geworden vandaag. Met oude mondkapjes en een duikbril voor een beetje humor op dit toch wat lastige moment. Opa en oma Budzelaar op verjaardagsvisite bij Melle, 6 jaar geworden vandaag. Met oude mondkapjes en een duikbril voor een beetje humor op dit toch wat lastige moment. | Foto: Raimond Zoeter

 We hebben een muurschildering gemaakt om iedereen een beetje een hart onder de riem te steken. We hebben een muurschildering gemaakt om iedereen een beetje een hart onder de riem te steken. | Foto: Rob HeerdinkMeer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -