Jeugdvoetbalster lastiggevallen in Utrecht

© Google Streetview
UTRECHT - Het voetbalbestuur van Zwaluwen Utrecht 1911 vraagt om meer toezicht in de avonduren omdat een jeugdspeelster is lastiggevallen.
Het meisje werd gisteren benaderd door een onbekende man bij de ingang van het complex aan de Grebbeberglaan. Hij fietste haar achterna tot winkelcentrum Kanaleneiland. "Dit heeft de jeugdspeelster, terecht, een zeer naar gevoel gegeven. De politie is dezelfde avond nog bij de jeugdspeelster en haar ouders langsgegaan. De politie neemt de situatie verder in onderzoek", schrijft de club aan de leden.
Zwaluwen roept op om kinderen zoveel mogelijk in duo's of groepen naar huis te laten fietsen. "Of breng en haal uw kind als u daar de mogelijkheid voor hebt. Blijf hierbij wel bewust van de huidige coronamaatregelen."
De club zegt in gesprek te zijn over de verlichting rondom de sportvelden. "Wij vragen om meer toezicht in de avonduren rondom het complex en staan in direct contact met de wijkagent. We zullen intern kijken naar meer toezicht vanuit de club op het voetbalcomplex tijdens de trainingen van de jeugd."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.