RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kijk terug: Burgemeester Zeist in gesprek met ondernemers en onderwijzers over lockdown

ZEIST - Hoe beleeft Zeist de tweede lockdown? Daar werd vanavond over gedebatteerd in een nieuwe talkshow van het Lokaal Mediacentrum Zeist. Burgemeester Koos Janssen, directeur Victoria Ruijs van Figi en Ingrid van der Neut, rector van het Herman Jordan Lyceum, gingen met elkaar in gesprek.

Inwoners van de gemeente stelden vooraf en tijdens de uitzending vragen. Die input bracht het gesprek onder andere op de drukte op straat en in winkels. Volgens de burgemeester kan de gemeente daar niks aan doen, behalve oproepen drukte te vermijden.

Wat de gemeente wel kan doen is optreden tegen mensen die de regels overtreden. Met boetes bijvoorbeeld. "Iedereen kent nu de regels. De tijd van waarschuwen is voorbij", zei burgemeester Janssen.

Het hele gesprek, met onder andere aandacht voor het onderwijs in Zeist en de situatie van het Figi theater, is terug te zien via deze link.

Samenwerking
Deze avond is een idee van het Lokaal Mediacentrum Zeist, een initiatief van de bij Zeist betrokken media: Bibliotheek Idea, AD Utrechts Nieuwsblad, RTV Utrecht, Nieuwsbode, SlotstadRTV, Zeistermagazine, 'Wij zijn Zeist', ZeistinBeeld.nl, Schitterend Zeist, Facebookgroep Zeist en Masja Burgman (redacteur bij KRO-NCRV).


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -