Instellingen

Meer verkeersinformatie op provinciale wegen

REGIO - Grote verwarring over de miljoeneninvestering van de provincie Utrecht in de wegen. Met trots trad vandaag de provincie naar buiten over de uitbereiding van de Dynamische route informatiepanelen.
Maar geen 10 miljoen euro ging naar de uitbereiding van het project met digitale file borden, zoals gezegd, maar 4,5 miljoen wordt geinvesteerd in het project.
Daarbij komt dat de informatie op de borden soms achterhaald is. De gegevens die op de borden staan gaan alleen over een klein stukje weg en niet over de hele snelweg tot aan Utrecht.
Bekijk de reportage van verslaggever Joost van Wijk.
Reactie via de site
Fietste vanavond rond 21.00 uur naar huis in Zeist. Bij de Bilt stond op het paneel tot Den Dolder 5 km file op A28. Als je dan wel lang moet wachten voor de stoplichten bij de Amersfoortseweg voor alle verkeer dat ten onrechte over de provinciale weg een route naar Amersfoort zoekt wordt je pas echt pissig wanneer je vervolgens bij het viaduct over de A28 een vlotte doorstroming constateert. Conclusie; investeer in fietsroutes ( bijvoorbeeld een fietstunnel bij Landgoed Vollenhove) ipv panelen die ook nog het landschap vervuilen.

Verwarring over verkeersinformatie op provinciale wegen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.