RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Adrie zit in isolatie en zoekt koffiepunten voor het goede doel


MONTFOORT - We horen het steeds vaker: corona maakt de wereld van sommigen zo klein dat ze al maanden de deur niet meer uit zijn geweest. Mensen komen niet bij vrienden, niet bij familie, niet in de supermarkt en niet meer bij clubjes. Dat geldt ook voor Adrie. Ze woont met haar man in Montfoort. Ze is hartpatiënt en is heel duidelijk: "Ik moet dat virus écht niet krijgen". Dus blijft ze binnen. Dat ging in de zomer goed, aanloop onder het balkon genoeg! Nu het winter wordt, zijn de dagen thuis wel heel lang.
In de nieuwe serie van 'Margreet' gaan we langs bij een aantal van de oneindige lijst met mooie corona-initiatieven in onze regio. Margreet kijkt mee en waar nodig steekt ze ook zelf de handen uit de mouwen. Heeft u hulp nodig? Heeft u een wens? Of heeft u een corona-initiatief dat we zéker moeten laten zien? Mailt u ons dan! samen@rtvutrecht.nl
 Duizenden punten heeft Adrie nodig Duizenden punten heeft Adrie nodig | Foto: RTV Utrecht

Om haar tijd te doden, spaart ze DE punten voor anderen: "Ik wil toch graag bezig blijven. Ik knip, sorteer en stapel om uiteindelijk genoeg punten te hebben. Daar kan dan bijvoorbeeld het verzorgingstehuis een nieuw koffiezetapparaat van kopen. Maar paniek! De punten raken op!
Heeft u DE-punten voor Adrie? Mail dan even naar samen@rtvutrecht.nl, dan regelen wij dat de punten bij haar thuis komen!
Adrie hoopt dat mensen haar brievenbus vól punten stoppen. Zij zorgt dan dat ze een goed plekje krijgen. Lachend sluit ze af met: "Kan ik toch thuis lekker actief blijven!"

Adrie wil wat om handen hebben


Wat kunnen Utrechters voor elkaar betekenen in de coronacrisis? Met de actie Samen voor elkaar! besteedt RTV Utrecht aandacht aan initiatieven, acties en oplossingen voor alledaagse problemen die het gevolg zijn van de coronacrisis. Kijk hier voor die mooie verhalen.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -