RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Lees hier alles over onze actie Samen voor elkaar!


PROVINCIE UTRECHT - Wat kunnen Utrechters voor elkaar betekenen in een tijd dat we op veilige afstand moeten blijven? Met de actie Samen voor elkaar! wil RTV Utrecht de komende maanden aandacht besteden aan initiatieven, acties en oplossingen voor alledaagse problemen die het gevolg zijn van de corona crisis. Op radio, TV en online worden speciale programma's of reportages gemaakt die mensen in deze moeilijke tijd kunnen inspireren of tot steun kunnen zijn.

RTV Utrecht: Margreet, Samen voor elkaar!
In het televisieprogramma Margreet laat presentatrice Margreet van Gils zien hoe we in deze tijd van afstand, toch samen kunnen zijn. Het programma volgt bestaande corona-initiatieven, maar Margreet stroopt ook zelf de mouwen op! Kijk hier de afleveringen terug!

Social Media: Je bent jong en je helpt wat
In de nieuwe online serie Je bent jong en je helpt wat volgt RTV Utrecht jonge vrijwilligers die in hun drukke leven tijd maken om anderen te helpen. De één brengt zieke coronapatiënten rond, de ander biedt een luisterend oor bij de Luisterlijn. Het werk is niet altijd makkelijk, maar Utrecht kan op hen bouwen. De serie Je bent jong en je helpt wat is iedere zaterdag te zien op de accounts van RTV Utrecht op Instagram, Facebook en YouTube. Ook is er een nieuwe Facebook groep voor Samen voor elkaar! Word hier lid!

December
In december hebben we ook kerstbomen weggeven en daar zijn reportages van gemaakt. Ook waren we bij de ontsteking van de grootste kerstboom van Nederland, de zendmast in IJsselstein.


Wat kunnen Utrechters voor elkaar betekenen in de coronacrisis? Met de actie Samen voor elkaar! besteedt RTV Utrecht aandacht aan initiatieven, acties en oplossingen voor alledaagse problemen die het gevolg zijn van de coronacrisis. Kijk hier voor die mooie verhalen.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -